Arrangør på plass – innebandy-NM 2018!

FIF  har fått på plass arrangør og kan opplyse om at innebandy-NM i 2018 blir arrangert som et samarbeid mellom KRUS idrettslag, Ullersmo fengsel BIL og FIF.

Mesterskapet skal avholdes i Letohallen fredag 9. februar og lørdag 10. februar 2018. Letohallen er kjent fra NM i 2017 og ligger tilknyttet Best Western Hotell Letohallen på Dal. Hallen og hotellet er på samme sted og ligger vegg-i-vegg.

Arrangøren jobber med å få på plass invitasjonen, men kan nevne at det blir påmelding til mesterskapet og bankett via Profixio som allerede er benyttet ved håndball-NM og fotball-NM i 2017. Invitasjonen blir tilsendt alle ansatte pr. e-post i slutten av november og all informasjon vil fremkomme da.

Enhetene kan allerede nå sette i gang med intern påmelding slik at den enkelte lagleder kan sette i gang med påmelding i Profixio når invitasjonen kommer. Av erfaring vet vi at innebandy-NM er et populært mesterskap og for å være sikret plass bør påmeldinger i Profixio skje så raskt som mulig etter mottatt invitasjon. Arrangøren strekker seg selvsagt langt for å få plass til alle lag, og tidligere har kamptiden blitt redusert for å få plass til alle påmeldte lag.

Spørsmål e.l. rettes til innebandyansvarlig i FIF: Trine Lind, trine.lind@kriminalomsorg.no