Forsikring

FIF ber alle bedriftsidrettslag om å tegne forsikring for sine spillere ved deltagelse i de ulike mesterskap. Forsikring av spillere til NM o.l. kan bestilles hos Norges Bedriftsidrettsforbund. Dette gjøres elektronisk via bedriftsidrettsforbundets egne nettside. Før forsikring bestilles bes det om at forsikringsvilkår leses og at man setter seg inn i de ulike vilkårene.

Dere kan velge mellom behandling og idrettsskade forsikring, for henholdsvis lag eller individuelle deltakere. Dersom man er medlem i Bedriftsidretten får man en rabattert pris på samtlige forsikringer. Vi anbefaler at dere leser om de ulike forsikringsproduktene, slik at dere velger riktig. Trenger dere hjelp eller har spørsmål, vennligst ta kontakt med bedriftsidrettsforbundet pr. epost: forbund@bedriftsidrett.no, så bistår de videre.

Les mer om forsikring her: Om forsikring

Forsikring kan bestilles elektronisk her: Bestill forsikring!

Forsikringsavtalen som tegnes er gyldig i ett år. Gjelder også for deltagelse i bedriftsserie, cupspill o.a. innenfor den grenen man tegner forsikring.

Registrering av skade

Skade må meldes til Idrettens Skadetelefon snarest etter oppstått skade. Telefon 98702033 kl. 0900- 2100 alle dager.

Det er også mulig å melde skaden elektronisk: Meld skade her!

Ved akutte skader må legevakt oppsøkes umiddelbart og den skadede må dekke økonomiske utlegg, ta vare på kvitteringer og deretter vil skadeforsikringen refundere dette iht. forsikringsavtalen.