Innebandy

Innebandy-NM 2019

Ila BIL inviterte til innebandy-NM i Rykkinn-hallen 15-16. februar 2019. Totalt takket 27 lag for invitasjonen og det var duket for to fartsfylte dager i Sandvika med over 300 deltagere fra kriminalomsorgen.

I år manglet et par av de beste spillerne fra tidligere NM og det virket som om det var flere jevne lag i år som kunne vinne. Det ble spilt 1×15 minutters kamper og det ble avviklet nesten 100 kamper totalt. Det er gledelig å se at Vestlandet stilte med lag fra Bergen, Åna og Hustad. Den nordre delen av landet vårt manglet, men totalt sett er dette rekorddeltagelse i innebandysammenheng.

Spillemessig gikk alt etter planen og dommerne var også gode, og arrangøren fra Ila BIL hadde lagt ned et godt stykke arbeid for at vi kunne ha to fine dager i hallen. Eneste minuset var et par skader som vi kunne vært foruten.

På tribunen var det god stemning, spesielt når ett av KRUS sine fire aspirantlag spilte! Når man ikke spilte kunne kafeen tilby både smått og stort, og ikke minst tidenes beste lapskaus.

Innebandy

De beste lagene

Som sagt var det jevnere mellom flere lag i år. Tilslutt sto det mellom de to beste lagene; Ila og Kongsvinger. I semifinalene hadde Romerike og Bredtveit røket ut og disse imellom viste Romerike seg som det beste laget, vi gratulerer med bronse! Det må nevnes at Bredtveit overrasket med semifinaleplass og til slutt fjerdeplass. Uten at FIF har gransket resultatene langt tilbake i tid så sies det at dette er Bredtveits beste plassering i NM. Kjempebra!

Finalen mellom Ila og Kongsvinger ble jevnspilt, med et lite spillemessig overtak av Kongsvinger med Victor Høgberg i spissen. Høgberg scoret fire mål i semifinalen mot Bredtveit og fyrte av mange gode skudd mot Ila-keeper Elisabeth Hansen i finalen. Hun vartet derimot opp med klasseredning etter klasseredning og holdt Ila inne i kampen. Til slutt var det Lars Christian Sveen fra Ila som ble tungen på vektskålen. Han hadde scoret jevnt og trutt under hele turneringen og avgjorde også semifinalen mot Romerike med to scoringer.

I finalen banket han inn en knallhard backhand og derfra og inn kontrollerte Ila til seier 1-0 over Kongsvinger. Vi gratulerer Ila BIL med Norgesmester-tittel for andre året på rad, og med første napp i ny vandrepokal.

2019-02-16 16.51.40
Arrangør Ila BIL ble Norgesmester på hjemmebane.

Det sosiale

Det ble solgt over 200 bankettbilletter og det er veldig hyggelig at så mange hadde lyst til å delta på arrangementet til Ila BIL og FIF lørdag kveld.

Vi har et fokus på at så mange som mulig skal inviteres og oppfordres til deltagelse på NM. Derfor synes vi det var hyggelig at KDI, KRUS/region Øst og Østfold friomsorg stilte lag for anledningen. Disse lagene stilte også opp på banketten. Det var derfor trist å høre tilløp til buing da KDI skulle motta premie under banketten. FIF og arrangør Ila BIL vet at ikke alle fikk dette med seg, men vi synes at slik usportslig og ukollegial atferd bør tas tak i. Uansett om man er på banen eller utenfor banen så skal vi være gode kolleger og utvise Fair-Play. Usportslig og ukollegial atferd er ikke noe som hører hjemme under våre arrangement, og noe vi tar sterk avstand fra. I forbindelse med bankett må vi forvente god oppførsel og at man skal hygge seg sammen, og vi forventer dette av alle deltagere i fremtiden.

Ila BIL hadde lagt opp til en hyggelig aften med god mat og drikke, og det eneste som manglet var litt mer trøkk på musikken/underholdningen. Det var med andre ord ikke mye å utsette på arrangementet. Vi takker Ila BIL for god planlegging og gjennomføring av årets innebandy-NM. Stafettpinnen er sendt videre til Halden BIL som skal arrangere til neste år. FIF håper på like stor oppslutning også da.

Resultatene

 • Ila
 • Kongsvinger 1
 • Romerike 1
 • Bredtveit
 • Oslo 1
 • Sem
 • Halden
 • Hustad
 • Hedmark
 • KRUS/Region Øst
 • Oslo 2
 • KRUS 1
 • Østfold Friomsorg
 • Romerike 2
 • Ila 2
 • Bergen
 • Kongsvinger 2
 • Åna
 • KDI
 • KRUS 2
 • Ringerike 1
 • Søndre Vestfold, Larvik
 • Ringerike 2
 • KRUS 4
 • Nordre Vestfold
 • KRUS 3
 • Indre Østfold

Det må nevnes at NM-sekretariat bestod av fung. fengselsleder Gøran Nilsson og inspektør Terje Granheim fra Ila. De stilte opp hele fredag og lørdag og gjorde en kjempeinnsats for Ila BIL.

S innebandy

Kåring av beste spillere

Tradisjonen tro deles det ut individuelle premier til spillere som har utmerket seg under turneringen. Det var svært mange gode spillere, både utespillere og keepere, under årets innebandy-NM. Som en uskreven regel har FIF lagt opp til at individuelle premier utdeles til spillere som deltar på banketten.

Beste keeper: Elisabeth Hansen (Ila)

Beste damespiller – Trine Solheim (Ullersmo)

Beste herrespiller –  Lars Christian Sveen (Ila)

Beste spillere innebandy

 

Innebandy-NM 2018

Ettersom Skien fengsel BIL måtte si fra seg arrangøransvaret for årets innebandy-NM, tok FIF sammen med KRUS idrettslag og Ullersmo BIL over ansvaret.

Ullersmo hadde gjennomført tilsvarende mesterskap i 2017 og enda en gang ble Letohallen valgt som arena. Vi håper at Skien får samlet troppene og kommer sterkere tilbake da den gamle storheten fra Grenland tidligere har vært vertskap for mange flotte mesterskap.

2018-02-09 14.44.53

På bildet er fire fornøyde deltagere, fra venstre: Ole Marius «kula» Hansen fra hedmarken,
Trine «sola» Solheim fra ullersmo (Eidsvold ungdomsenhet), Jan Erik Hagen, Ullersmo (Eidsvold ungdomsenhet) og Kai Næss, Ullersmo fengsel

Gjennomføring av mesterskapet.
Med den nyvalgte lederen for FIF, Camilla Hansen i spissen har dugnadsgjengen lagt ned en god jobb for å dra mesterskapet i havn. Og gjennomføringen ble svært vellykket. De som skal ha en ekstra takk er følgende: Camilla Hansen-FIF/KRUS, Anita Dulin-KRUS, Martin Gulla, Trine Lind-Ullersmo, Merethe Burås-Ullersmo, Maria Haagensen-Ullersmo, Lars Helge Hoel-Ullersmo, Svein Bjarne Christensen-Ullersmo, Leif Røsand-Ullersmo, KRUS-aspirantene, Ullersmo-ansatte og undertegnende har også hatt en finger med i spillet.
2018-02-10 14.37.54

Spill fredag og lørdag.
Dataprogrammet, Profixio la inn 22 påmeldte lag i 4 grupper og de fire beste fra fjoråret ble plassert i hver sin pulje. Her valgte Kongsvingers to lag og bytte om slik at de antatt beste spillerne spilte på Kongsvinger 2, om dette er lurt er nok sikkert riktig men det kan kanskje diskuteres om alle er enige at det er bra. De er forøvrig ikke de eneste som har vært kreative mht til dette, med hånda på hjertet så vet jeg som Ullersmo-gutt at det har vært gjort tidligere. Kanskje KRUS og Oslo også 🙂
Alle kampene ble spilt etter planen med 1×15 minutters omgang. Et par skader inledningsvis på fredagen var faktisk alt som var negativt, det roet seg heldigvis for våre venner fra Røde Kors på sidelinjen.

Det ble åtte kvartfinale-lag som gikk videre til lørdagen, de resterende lagene spilte om plassene fra 9 til 22. Bronse-og gullfinalen gikk samtidig på lørdag ettermiddag og i begge kampene måtte det spilles ekstraomganger. Mens Indre Østfold avgjorde bronsekampen etter en sen skåring, måtte selve finalen avgjøres med straffekonk. Lagene fra Halden og Ila hadde vært like gode sålangt og vi hadde vært vitne til den mest innholdsrike finalen siden oppstarten i 1998. Etter straffene sto det ett lag tilbake som kunne glise litt ekstra, nemlig Ila BIL. De fikk dermed revansje fra finaletapet mot Willy Fauskanger og co. fra fjoråret. Vi gratulerer Ila som Norgesmestre 🙂
2018-02-10 15.16.12

2018-02-10 15.06.25 Her er en glad gjeng bronsevinnere fra Indre Østfold.

Fredagsunderholdning og Bankett
Aspirantene fra KRUS hadde invitert til pizza og pasta-aften med ca. 140 deltakere. Poenget med et slikt arrangement er å mingle litt og få i seg litt god mat og drikke. Vi takker de håpefulle fra KRUS for god gjennomføring.
På lørdagens bankett var det over 200 gjester, det ble gjennomført en bra bankett med god assistanse fra DJ-Mats. Under Selve premieutdelingen ble vi underholdt av, en for dagen godt opplagt Leif Røsand og undertegnende som «side Kick»
Vi ønsker å takke alle våre gjester for en svært hyggelig kveld, mange gode festtaler fra samtlige representanter fra lagene og det var god stemning og oppførsel forøvrig. Hotelldirektøren var også fornøyd og påpekte viktigheten av at gjestene respekterte reglene til hotellet.

Resultatene fra årets mesterskap:

1. Ila 1
2. Halden
3. Indre Østfold
4. Hedmark
5. Kongsvinger 2
6. Ullersmo 1
7. Oslo 1
8. Ila 2
9. KRUS 1
10. Hustad
11. Sem
12. Ullersmo 2
13. Oslo 2
14. Kongsvinger 2
15. KRUS 2
16. Nordre Vestfold
17. Bredtveit
18. Ringerike 2.
19. Søndre Vestfold
20. Ringerike 1
21. Åna
22. Trondheim

2018-02-10 13.25.43
Da takker vi alle for et godt gjennomført mesterskap og ønsker alle håndballspillere velkommen tilbake til Letohallen 6-7. april, vi ses på NM 🙂

For arrangøren, Kjetil Kristiansen

Innebandy NM 2017
Indre Østfold tilbake som Norges beste innebandylag.

På bildet er Willy, Jo og Christer klare for å motta gullmedaljene 2017-02-11 23.10.06

Årets NM ble spilt i Letohallen på Dal. Arrangør var Ullersmo fengsel.
Totalt 24 lag deltok og det betyr ca. 260 spillere som konkurrerte mot hverandre. Avviklingen av mesterskapet gikk svært bra, og det
skyldes at staben fra Ullersmo etter hvert begynner å bli drevne på NM-arrangementer. Det var også et ett stort pluss at alt ble arrangert
med hall og hotell på samme sted.

Indre Østfold mestere
Lite skader og lite dramatikk med dommeravgjørelser gjorde sitt til at alle virket fornøyde etter endt spill på lørdag. Da fløyta gikk etter 2x 15 minutter med finalespill, kunne den desiderte beste spilleren i Norge- Willy Fauskanger og resten av laget fra Østfold, fornøyd rusle av banen. De feide fjor årets mestere Ila av banen med solide 5-2. I bronsefinalen viste ringrevene fra Ullersmo at de ikke hadde glemt gamle kunstner, laget fra KRUS måtte se seg slått 4-1.

Bankett
Premieutdeling og feiring ble tilrettelagt av Ullersmo og for anledningen ble DJ Mats fra Kongsvinger hentet inn.
Hotellet stilte med mat og med unntak av noe lydproblemer og litt lang premieseremoni klarte Ullersmo å lage en flott avslutning på en flott helg.
Vi på Ullersmo takker for godt samarbeide med FIF og ikke minst personalet på hotellet. Bare blide fjes i hallen og på banketten sørget for at det er hyggelig å være vertskap for innebandy NM.
Vi vil også trekke frem gjengen fra Bjørgvin som stilte med den største andelen med damespillere 🙂

Beste spillere:
Beste herrespiller- Willy Fauskanger, Indre Østfold
Beste herrekeeper – Thomas Løvlien, Ullersmo
Beste damekeeper – Inga Kartnes , Ullersmo

Resultater Innebandy NM 2017:
1- Indre Østfold
2- Ila
3- Ullersmo
4- KRUS
5- Oslo
6- Hedmark
7- Larvik
8- Sem
9- Kongsvinger
10-Stavanger
11-Arupsgate
12-Halden
13-Ringerike 2
14-Hustad
15-Ila 2
16-Nordre Vestfold
17-Bastøy
18-Ringerike 1
19-Eidsvold U.E
20-Trondheim
21-Arendal
22-Skien
23-Oslo 2
24-Bjørgvin

Innebandy NM 2016 ble arrangert av Halden fengsel

2016-02-13 10.04.07 Halden fengsel var arrangør for innebandy NM i Kongstenhallen, 12-13.februar 2016.

De dyktige fengselsansatte fra Halden fengsel ønsket velkommen til ca. 200 deltakere fra 21 mixlag i årets innebandy NM. Fra Stavanger i sørvest til Trondheim i den mer midtre delen av landet, konkurrerte mange ivrige fengselsansatte i to hele dager i kongstenhallen.

2016-02-13 22.56.52 «NM direktøren» Rudi Fremstad hadde med seg flere dyktige medhjelpere og det ble også poengtert på åpningsdagen og på banketten av FIF`s Kjetil Kristiansen. FIF er dyktig imponert over den jobben som ble lagt ned og gratulerer med et kjempearrangement.

På bildet flankerer Tor Stian & co. beste kvinnelige spiller: Elisabeth Hansen fra Ila.
Beste herrespiller ble Hedmarkspilleren Jan Erik Hagen, som dessverre valgte å reise hjem før banketten.

Det sosiale er alltid et viktig moment i forbindelse med alle NM. På fredagen inviterte Halden til sammenkomst på OMG, det var hyggelig å treffes også utenfor kongstenhallen.

På lørdag var det pyntet etter alle kunstens regler til bankett, den ble avholt i storsalen på ærverdige hotell City i Fredrikstad. Som seg hør og bør var det mange flotte takketaler og morsomme innslag. Ullersmos Frode Sunde ba hele kriminalomsorgen om unnskylding på Ullersmo sitt vegne pga. de dårlige plasseringene i årets NM (13 og 16 plass) Med glimt i øyet lovet han på tro og ære, revansje til neste gang.

2016-02-13 23.07.57 En glad gjeng fra Hustad.
På banketten fikk Hustad fengsel Ildsjel-prisen. Juryens begrunnelse var at den enormt gode mobiliseringen for å stille opp på NM er forbilledlig.
Den hyggelige mottagelsen vi alltid får på hotell city og andre hoteller, er viktig for oss i kriminalomsorgen. Det er derfor litt trist da vi får meldinger om enkeltpersoner som ikke kan oppføre seg, normal folkeskikk må kunne forventes av samtlige deltakere. De som ikke klarer dette minimumskravet kan holde seg hjemme neste gang.

Av de 21 lagene som stilte opp til dyst var det noen verdige motstandere som møttes i finalen. Ila og Hedmark var de to beste lagene og det ble en jevn affære. Fjorårets sølvvinner Ila var revansjesugne og på den andre siden sto Hedmark, som kunne ta sitt første innebandy-gull noensinne.
Denne gangen lykkes det for Ila og da gladgutten Lars Christian Sveen satte inn 3-2 ble det avgjørende målet som sikret seieren.
2016-02-13 15.01.47 Her er NM-vinnerne fra Ila oppstilt før finalen mot Hedmarksgjengen.

Resultatlisten:

1.Ila 1
2.Hedmark
3.Halden 1
4.Indre Østfold
5.Stavanger
6.KRUS 1
7.Ravneberget
8.Oslo 1
9.Ringerike 1
10.Oslo 2
11.Halden 2
12.Trondheim
13.Ullersmo 1
14.Larvik
15.Sem
16.Ullersmo 2
17.Hustad
18.Ringerike 2
19.Ila 2
20.Bretveit
21.Krus 2

Vi gratulerer alle deltakerne, for FIF: Kjetil Kristiansen

Innebandy NM 2015 ble arrangert av Skien fengsel

Oslo fengsel var i utgangspunktet arrangør for årets innebandy-NM, men på grunn av
problemer i forhold til tjenestefri ble det vanskelig for Oslo å arrangere dette. Ved forbundstinget høsten 2014 tok Skien utfordringen og påtok seg mesterskapet.

Det var 20 påmeldte lag til årets mesterskap, ett lag trakk seg i siste liten så det var totalt 19 lag som deltok.
Det ble spilt i Skjærgårdshallen i Langesund, som ligger i umiddelbar nærhet til Quality Hotell og Resort Skjærgården.

Først på fredagskvelden var det lagt opp til sosialt samvær, med quiz på Victoria Gjestgiveri Der var det mange kjente fjes å se.
Noen tok tidlig kveld og spaserte tilbake til hotellet, andre benyttet åpningstidene fullt ut.

På lørdagskvelden ble det bankett med premieutdeling på hotellet, det var god stemning under middagen. Det ble delt ut lagpremier og bestemannspremier.

Den heldige vinneren i trekningen av et gavekort fra hotellet ( weekendopphold for 2 voksne og 2 barn) ble Randi Olsbu fra Arendal.

Hotellet rapporterte om fin og god stemning gjennom hele helgen. Det var bare blide og høfflige deltakere med godt humør. Eneste minus var at ansatte måtte plukke unødvendig mye snus fra gulvet i bankettsalen og på rommene.

Det var god stemning i hallen begge dagene, med mange fine sportslige prestasjoner. Banene lå rett ved siden av hverandre så man hadde god sikt fra tribunene. Dog var det litt problemer med gulvet på bane 1 og 2 første dagen.
Dette ble forsøkt rettet opp før dag to. Ellers var det ingenting å utsette på arrangementet.

SKIEN SKAL HA ROS FOR GODT GJENNOMFØRT NM

IMG_1507

Oslo fengsel ble årets vinnere, vi gratulerer.

Resultater:

1. Oslo
2. Ila
3. Halden 1
4. Ullersmo 1
5. Hedmark
6. Skien
7. Indre Østfold
8. Larvik
9. Åna
10 Arendal
11 Trondheim
12 Sem
13 KRUS
14 Hof
15 Skien
16 Ringerike 1
17 Halden 2
18 Ringerike 2
19 Ullersmo 2

IMG_2907

Ila ble slått i finalen men det ble svært spennende til siste slutt.

IMG_1509-2

Laget fra Halden tok tredjeplassen da de satte Ullersmo på plass.

NM i innebandy 2014

Ullersmo BIL var arrangør av årets NM i innebandy.

Sin vane tro hadde idrettslaget full kontroll hele veien.

Vi gratulerer Indre Østfold med seieren!

1430 2 78 Ila Oslo 1 4-0 Bronsjefinale
1430 1 79 Ullersmo1 Indre Østfold 2-4 Finale

Resultat NM innebandy 2014

1. Indre Østfold
2. Ullersmo 1
3. Ila
4. Oslo 1
5. Hedmark
6. Skien
7. Ringerike 1
8. Krus
9. Larvik
10. Sem
11. Arendal
12. Arupsgate/Sandaker
13. Halden
14. Oslo 2
15. Stavanger
16. Ullersmo 3
17. Ullersmo 2
18. Kongsvinger
19. Hof
20. Ringerike 2

Alle resultater

NM i innebandy 2013

Det var totalt 24 påmeldte til årets mesterskap ble arrangert I Sarpsborghallen helgen 16-17 februar 2013.
Dette var Halden Fengsel sitt første NM-arrangement. Ett mesterskap de hadde kontroll og oversikt over. Hallen var godt egnet til denne type arrangement, selv om det strengt tatt kunne vært en bane til. Det er en utfrodring å gjennomføre så mange kamper på 3 baner, noe som kan være en for lite med så mange deltagende lag. Halden løste dette ved litt kortere kamper – totalt en bra gjennomført turnering
Vi fikk også pauseunderholdning ved 6 år gamle Markus Holth som danset Gangnam style for oss, til stor jubel fra publikum.Det var en fin og god stemming I hallen, folk lot seg underholde med god innebandy og samvær med kollegaer.
Fredagen var det lagt opp til sosialisering på Dickens I Sarpsborg sentrum, og ut i fra antall personer, så var det godt oppmøte blant nm-deltakerene. Lørdagens bankett ble avholdt på hotellet – god stemming og høy lyd.
Aleksander Arnesen fra Bergen ble kåret til Nm`s beste mannlige spiller, mens Oslo 1 sin keeper Line Ludvigsen ble kåret til beste kvinnelig spiller.
Halden fengsel skal ha ros for ett godt gjennomført NM.

RESULTATER INNEBANDY NM 2013

 1. Ila
 2. Indre Østfold
 3. Oslo 1
 4. Ullersmo 1
 5. Halden 1
 6. Bergen
 7. Søndre Vestfold
 8. Sarpsborg
 9. Skien
 10. Oslo 2
 11. Krus 2
 12. Krus/bredtvedt
 13. Hedmark
 14. Kongsvinger
 15. Krus 1
 16. Ullsersmo 2
 17. Arendal
 18. Trondheim
 19. Arupsgate/sandaker
 20. Hoff
 21. Ringerike
 22. Stavanger
 23. Ravneberget
 24. Halden 2

NM i innebandy 16.-17.februar 2013 – kampoppsett

Halden fengsel BIL har oversendt kampoppsettet og det skal være sendt ut til alle kontaktpersonene for lagene. FIF ønsker Halden fengsel BIL med sitt første NM arrangement og er trygge på at det kommer til å ble en stor suksess!

Kampoppsett

NM i 2012

Sem lagde et godt arrangement på «kort varsel» Gjennomføringen gikk knirkefritt, pluss i margen for gode dommere.
Resultatmessig vant Indre Østfold med god margin. De viste seg som det beste laget og slo fjorårsvinnerne Ullersmo fortjent 3-0 i finalen. Ullersmo prøvde å fotmarkere Willy Fauskanger, men det hjalp lite da det var andre spillere som markerte seg istedet. Det var 2-3 spillere som holdt meget høy klasse på vinnerlaget fra Østfold.

Det sosiale opplegget med bankett på en av byens pizzakroer, ble avviklet med blandet hell.

Fra arrangørens side meldes det om positive tilbakemeldinger med tanke på god oppførsel fra deltakerne og at alle gjennoførte i god stil og med godt humør.

Resultatlisten

Ullersmo vant innebandy NM 2011

NM i 2010

Østfold fengsel, avdeling Trøgstad, vant NM i innebandy som ble arrangert i Fredrikstad 6. – 7. februar 2010. Skien fengsel kom på andreplass, Ila tok tredjeplassen og Søndre Vestfold fengsel kom på fjerdeplass. Mer informasjon blir lagt ut på denne siden senere.

NM i 2009

Ullersmo vant, Trøgstad tok andreplassen, Larvik tredjeplassen, og arrangøren selv, Sem, tok fjerdeplassen under NM innebandy for ansatte i kriminalomsorgen. Mesterskapet ble arrangert i Slagenhallen utenfor Tønsberg, 14. – 15. februar 2009.

Ullersmo_(6)_innebndy2009_res_750

Oslo fengsel vant NM i innebandy 2008

Oslo fengsel vant NM som ble arrangert i Fredrikstad 26. – 27. januar 2008. Laget fra Krus tok andreplassen, og Ullersmo ble nummer tre. Willy Fauskanger Oslo fengsel, ble kåret til beste herrespiller, beste damespiller ble Bente Mjelstad Ila fengsel, og utmerkelsen for beste målvakt, gikk til Andreas Michaelsen Oslo fengsel.

Andreas Michaelsen, Kenneth Sollied, Kenneth Gullberg, Pål Erik Pedersen, Anders Bakkerud Larsen, Magnua Haugli, Yngve Semvold, Emil Hammersvold, Willy Fauskanger, Cathrine Maluomsen, Ulrica Larsson, Olav Saltbones, Minna Nystedt og Christen Andersen spilte på gulllaget.

Laget fra Krus, bestående av Marie Såsen, Eilen Barstad, Ane Sjuls, Bente Kvitland, Glenn A Olsen, Jan Erik Hagen, Ståle Bakke, Andreas Ellingseter, Bent Inge Larsen og Christian Wallin tok andreplassen.

Ullersmo fengsel tok tredjeplassen, med følgende spillere på laget: Kjetil Kristiansen, Chatrine Malvik, Merethe Burås, Petter Stilen, Jahn Thomas Lind, Kariann Hammer, Stefan Amundsen, Trude Lotta Skaugerud og Thomas Engebretsen.

Oslo ble Norgesmestere i 2007
Oslo fengsels førstelag tok førsteplassen i NM i innebandy 2007, for ansatte i Kriminalomsorgen. Ullersmo tok andreplassen og Trøgstad fengsel kom på tredjeplass. Vinnerlaget bestod av Camilla Hansen, Nils Rødseth, Andre Almløv, Kenneth Guldberg, Willy Fauskanger, Lene Kopstad, Marit Høvik, Kenneth Sollied og Magnus Haugli.

Personlige utmerkelser
Beste keeper: Per Langsholt, Ravneberget
Beste damespiller: Vigdis Fagerholm , Bredtveit
Beste herrespiller: Willy Fauskanger, Oslo I

RESULTATLISTE:
1. OSLO I
2. ULLERSMO I
3. TRØGSTAD
4. OSLO II
5. ILA I
6. SEM
7. ULLERSMO II
8. RAVNEBERGET
9. KRUS I
10. ILA II
11. BREDTVEIT
12. LARVIK
13. STAVANGER
14. KRUS II
15. HUSTAD
16. ULLERSMO III
17. RINGERIKE
18. HOF
19. TRONDHEIM
20. DRAMMEN

Les mer på nettsiden til Oslo fengsel.

2003

Trøgstad vant
Trøgstad fengsel vant innebandy-NM for ansatte i kriminalomsorgen, som gikk i Kongstenhallen i Fredrikstad i helgen. Ullersmo fengsel, vinneren fra 2002, måtte i år nøye seg med sølvplassen.

2002

Ullersmo vant
Førstelaget til Ullersmo vant innebandy-NM for ansatte i kriminalomsorgen som ble arrangert i Fredrikstad 8. februar. Les mer.