Tidligere resultater Innebandy

Innebandy NM 2016 ble arrangert av Halden fengsel

2016-02-13 10.04.07 Halden fengsel var arrangør for innebandy NM i Kongstenhallen, 12-13.februar 2016.

De dyktige fengselsansatte fra Halden fengsel ønsket velkommen til ca. 200 deltakere fra 21 mixlag i årets innebandy NM. Fra Stavanger i sørvest til Trondheim i den mer midtre delen av landet, konkurrerte mange ivrige fengselsansatte i to hele dager i kongstenhallen.

2016-02-13 22.56.52 «NM direktøren» Rudi Fremstad hadde med seg flere dyktige medhjelpere og det ble også poengtert på åpningsdagen og på banketten av FIF`s Kjetil Kristiansen. FIF er dyktig imponert over den jobben som ble lagt ned og gratulerer med et kjempearrangement.

På bildet flankerer Tor Stian & co. beste kvinnelige spiller: Elisabeth Hansen fra Ila.
Beste herrespiller ble Hedmarkspilleren Jan Erik Hagen, som dessverre valgte å reise hjem før banketten.

Det sosiale er alltid et viktig moment i forbindelse med alle NM. På fredagen inviterte Halden til sammenkomst på OMG, det var hyggelig å treffes også utenfor kongstenhallen.

På lørdag var det pyntet etter alle kunstens regler til bankett, den ble avholt i storsalen på ærverdige hotell City i Fredrikstad. Som seg hør og bør var det mange flotte takketaler og morsomme innslag. Ullersmos Frode Sunde ba hele kriminalomsorgen om unnskylding på Ullersmo sitt vegne pga. de dårlige plasseringene i årets NM (13 og 16 plass) Med glimt i øyet lovet han på tro og ære, revansje til neste gang.

2016-02-13 23.07.57 En glad gjeng fra Hustad.
På banketten fikk Hustad fengsel Ildsjel-prisen. Juryens begrunnelse var at den enormt gode mobiliseringen for å stille opp på NM er forbilledlig.
Den hyggelige mottagelsen vi alltid får på hotell city og andre hoteller, er viktig for oss i kriminalomsorgen. Det er derfor litt trist da vi får meldinger om enkeltpersoner som ikke kan oppføre seg, normal folkeskikk må kunne forventes av samtlige deltakere. De som ikke klarer dette minimumskravet kan holde seg hjemme neste gang.

Av de 21 lagene som stilte opp til dyst var det noen verdige motstandere som møttes i finalen. Ila og Hedmark var de to beste lagene og det ble en jevn affære. Fjorårets sølvvinner Ila var revansjesugne og på den andre siden sto Hedmark, som kunne ta sitt første innebandy-gull noensinne.
Denne gangen lykkes det for Ila og da gladgutten Lars Christian Sveen satte inn 3-2 ble det avgjørende målet som sikret seieren.
2016-02-13 15.01.47 Her er NM-vinnerne fra Ila oppstilt før finalen mot Hedmarksgjengen.

Resultatlisten:

1.Ila 1
2.Hedmark
3.Halden 1
4.Indre Østfold
5.Stavanger
6.KRUS 1
7.Ravneberget
8.Oslo 1
9.Ringerike 1
10.Oslo 2
11.Halden 2
12.Trondheim
13.Ullersmo 1
14.Larvik
15.Sem
16.Ullersmo 2
17.Hustad
18.Ringerike 2
19.Ila 2
20.Bretveit
21.Krus 2

Vi gratulerer alle deltakerne, for FIF: Kjetil Kristiansen

Innebandy NM 2015 ble arrangert av Skien fengsel

Oslo fengsel var i utgangspunktet arrangør for årets innebandy-NM, men på grunn av
problemer i forhold til tjenestefri ble det vanskelig for Oslo å arrangere dette. Ved forbundstinget høsten 2014 tok Skien utfordringen og påtok seg mesterskapet.

Det var 20 påmeldte lag til årets mesterskap, ett lag trakk seg i siste liten så det var totalt 19 lag som deltok.
Det ble spilt i Skjærgårdshallen i Langesund, som ligger i umiddelbar nærhet til Quality Hotell og Resort Skjærgården.

Først på fredagskvelden var det lagt opp til sosialt samvær, med quiz på Victoria Gjestgiveri Der var det mange kjente fjes å se.
Noen tok tidlig kveld og spaserte tilbake til hotellet, andre benyttet åpningstidene fullt ut.

På lørdagskvelden ble det bankett med premieutdeling på hotellet, det var god stemning under middagen. Det ble delt ut lagpremier og bestemannspremier.

Den heldige vinneren i trekningen av et gavekort fra hotellet ( weekendopphold for 2 voksne og 2 barn) ble Randi Olsbu fra Arendal.

Hotellet rapporterte om fin og god stemning gjennom hele helgen. Det var bare blide og høfflige deltakere med godt humør. Eneste minus var at ansatte måtte plukke unødvendig mye snus fra gulvet i bankettsalen og på rommene.

Det var god stemning i hallen begge dagene, med mange fine sportslige prestasjoner. Banene lå rett ved siden av hverandre så man hadde god sikt fra tribunene. Dog var det litt problemer med gulvet på bane 1 og 2 første dagen.
Dette ble forsøkt rettet opp før dag to. Ellers var det ingenting å utsette på arrangementet.

SKIEN SKAL HA ROS FOR GODT GJENNOMFØRT NM

IMG_1507

Oslo fengsel ble årets vinnere, vi gratulerer.

Resultater:

1. Oslo
2. Ila
3. Halden 1
4. Ullersmo 1
5. Hedmark
6. Skien
7. Indre Østfold
8. Larvik
9. Åna
10 Arendal
11 Trondheim
12 Sem
13 KRUS
14 Hof
15 Skien
16 Ringerike 1
17 Halden 2
18 Ringerike 2
19 Ullersmo 2

IMG_2907

Ila ble slått i finalen men det ble svært spennende til siste slutt.

IMG_1509-2

Laget fra Halden tok tredjeplassen da de satte Ullersmo på plass.

NM i innebandy 2014

Ullersmo BIL var arrangør av årets NM i innebandy.

Sin vane tro hadde idrettslaget full kontroll hele veien.

Vi gratulerer Indre Østfold med seieren!

1430 2 78 Ila Oslo 1 4-0 Bronsjefinale
1430 1 79 Ullersmo1 Indre Østfold 2-4 Finale

Resultat NM innebandy 2014

1. Indre Østfold
2. Ullersmo 1
3. Ila
4. Oslo 1
5. Hedmark
6. Skien
7. Ringerike 1
8. Krus
9. Larvik
10. Sem
11. Arendal
12. Arupsgate/Sandaker
13. Halden
14. Oslo 2
15. Stavanger
16. Ullersmo 3
17. Ullersmo 2
18. Kongsvinger
19. Hof
20. Ringerike 2

Alle resultater

NM i innebandy 2013

Det var totalt 24 påmeldte til årets mesterskap ble arrangert I Sarpsborghallen helgen 16-17 februar 2013.
Dette var Halden Fengsel sitt første NM-arrangement. Ett mesterskap de hadde kontroll og oversikt over. Hallen var godt egnet til denne type arrangement, selv om det strengt tatt kunne vært en bane til. Det er en utfrodring å gjennomføre så mange kamper på 3 baner, noe som kan være en for lite med så mange deltagende lag. Halden løste dette ved litt kortere kamper – totalt en bra gjennomført turnering
Vi fikk også pauseunderholdning ved  6 år gamle Markus Holth som danset Gangnam style for oss, til stor jubel fra publikum.Det var en fin og god stemming I hallen, folk lot seg underholde med god innebandy og samvær med kollegaer.
Fredagen var det lagt opp til sosialisering på Dickens I Sarpsborg sentrum, og ut i fra antall personer, så var det godt oppmøte blant nm-deltakerene. Lørdagens bankett ble avholdt på hotellet – god stemming og høy lyd.
Aleksander Arnesen fra Bergen ble kåret til Nm`s beste mannlige spiller, mens Oslo 1 sin keeper Line Ludvigsen ble kåret til beste kvinnelig spiller.
Halden fengsel skal ha ros for ett godt gjennomført NM.

RESULTATER INNEBANDY NM 2013 

 1. Ila
 2. Indre Østfold
 3. Oslo 1
 4. Ullersmo 1
 5. Halden 1
 6. Bergen
 7. Søndre Vestfold
 8. Sarpsborg
 9. Skien
 10. Oslo 2
 11. Krus 2
 12. Krus/bredtvedt
 13. Hedmark
 14. Kongsvinger
 15. Krus 1
 16. Ullsersmo 2
 17. Arendal
 18. Trondheim
 19. Arupsgate/sandaker
 20. Hoff
 21. Ringerike
 22. Stavanger
 23. Ravneberget
 24. Halden 2

NM i innebandy 16.-17.februar 2013 – kampoppsett

Halden fengsel BIL har oversendt kampoppsettet og det skal være sendt ut til alle kontaktpersonene for lagene. FIF ønsker Halden fengsel BIL med sitt første NM arrangement og er trygge på at det kommer til å ble en stor suksess!

Kampoppsett

NM i 2012

Sem lagde et godt arrangement på «kort varsel»  Gjennomføringen gikk knirkefritt, pluss i margen for gode dommere.
Resultatmessig vant Indre Østfold med god margin. De viste seg som det beste laget  og slo fjorårsvinnerne Ullersmo fortjent 3-0 i finalen. Ullersmo prøvde å fotmarkere Willy Fauskanger, men det hjalp lite da det var andre spillere som markerte seg istedet. Det var  2-3 spillere som holdt meget høy klasse på vinnerlaget fra Østfold.

Det sosiale opplegget med bankett  på en av byens pizzakroer, ble avviklet med blandet hell.

Fra arrangørens side meldes det om positive tilbakemeldinger med tanke på god oppførsel fra deltakerne og at alle gjennoførte i god stil og med godt humør.

Resultatlisten

NM i 2010

Østfold fengsel, avdeling Trøgstad, vant NM i innebandy som ble arrangert i Fredrikstad 6. – 7. februar 2010. Skien fengsel kom på andreplass, Ila tok tredjeplassen og Søndre Vestfold fengsel kom på fjerdeplass. Mer informasjon blir lagt ut på denne siden senere.

NM i 2009

Ullersmo vant, Trøgstad tok andreplassen, Larvik tredjeplassen, og arrangøren selv, Sem, tok fjerdeplassen under NM innebandy for ansatte i kriminalomsorgen. Mesterskapet ble arrangert i Slagenhallen utenfor Tønsberg, 14. – 15. februar 2009.

Ullersmo_(6)_innebndy2009_res_750

Oslo fengsel vant NM i innebandy 2008

Oslo fengsel vant NM som ble arrangert i Fredrikstad 26. – 27. januar 2008. Laget fra Krus tok andreplassen, og Ullersmo ble nummer tre. Willy Fauskanger Oslo fengsel, ble kåret til beste herrespiller, beste damespiller ble Bente Mjelstad Ila fengsel, og utmerkelsen for beste målvakt, gikk til Andreas Michaelsen Oslo fengsel.

Andreas Michaelsen, Kenneth Sollied, Kenneth Gullberg, Pål Erik Pedersen, Anders Bakkerud Larsen, Magnua Haugli, Yngve Semvold, Emil Hammersvold, Willy Fauskanger, Cathrine Maluomsen, Ulrica Larsson, Olav Saltbones, Minna Nystedt og Christen Andersen spilte på gulllaget.

Laget fra Krus, bestående av Marie Såsen, Eilen Barstad, Ane Sjuls, Bente Kvitland, Glenn A Olsen, Jan Erik Hagen, Ståle Bakke, Andreas Ellingseter, Bent Inge Larsen og Christian Wallin tok andreplassen.

Ullersmo fengsel tok tredjeplassen, med følgende spillere på laget: Kjetil Kristiansen, Chatrine Malvik, Merethe Burås, Petter Stilen, Jahn Thomas Lind, Kariann Hammer, Stefan Amundsen, Trude Lotta Skaugerud og Thomas Engebretsen.

Oslo ble Norgesmestere i 2007
Oslo fengsels førstelag tok førsteplassen i NM i innebandy 2007, for ansatte i Kriminalomsorgen. Ullersmo tok andreplassen og Trøgstad fengsel kom på tredjeplass. Vinnerlaget bestod av Camilla Hansen, Nils Rødseth, Andre Almløv, Kenneth Guldberg, Willy Fauskanger, Lene Kopstad, Marit Høvik, Kenneth Sollied og Magnus Haugli.

Personlige utmerkelser
Beste keeper: Per Langsholt, Ravneberget
Beste damespiller: Vigdis Fagerholm , Bredtveit
Beste herrespiller: Willy Fauskanger, Oslo I

RESULTATLISTE:
1. OSLO I
2. ULLERSMO I
3. TRØGSTAD
4. OSLO II
5. ILA I
6. SEM
7. ULLERSMO II
8. RAVNEBERGET
9. KRUS I
10. ILA II
11. BREDTVEIT
12. LARVIK
13. STAVANGER
14. KRUS II
15. HUSTAD
16. ULLERSMO III
17. RINGERIKE
18. HOF
19. TRONDHEIM
20. DRAMMEN

Les mer på nettsiden til Oslo fengsel.

2003

Trøgstad vant
Trøgstad fengsel vant innebandy-NM for ansatte i kriminalomsorgen, som gikk i Kongstenhallen i Fredrikstad i helgen. Ullersmo fengsel, vinneren fra 2002, måtte i år nøye seg med sølvplassen.

2002

Ullersmo vant
Førstelaget til Ullersmo vant innebandy-NM for ansatte i kriminalomsorgen som ble arrangert i Fredrikstad 8. februar. Les mer.