Nordisk håndball 20-21. mai 2016

2016-05-21 15.10.58
Her viser de glade hånballherrene frem seiersgliset etter å ha blitt nordiske mestere 2016.

Damelaget
De norske hånballdamene feirer med et stort glis etter at tittlen var i boks.

Landslagstroppene til Norge var samlet for trening torsdagen i forkant av Nordisk mesterskap i håndball, som ble avviklet i Fredrikstad. Sportslig utvalg som besto av Torill Pettersen/ Tom Herman Andersen for herrene og Line Sandik/Erik Holmer for damene, hadde kalt inn de beste spillerne fra hele landet. Det var en spent stemning i forkant av mesterskapet, var troppene gode nok til å kjempe mot gode svenske, danske og finske motspillere? Svaret på det ville vi få etterhvert.

Vi kunne observere at spillerne holdt høy klasse, det var kvalitet hele veien. Gode treningsøkter og spillplan i forkant av kampene skulle vise seg å holde til mesterskapsgull.
Etter endt spill ble premieutdeling foretatt på banketten. Inne på festsalen i gamle Fredrikstad ble alle lagene hedret for sin innsats. Takketalene fra alle landene viste at vi hadde gjennomført et godt sportslig mesterskap og vi hadde fått noen verdige vinnere. Norges Steffen Berg Løkkebø fikk bestemannsprisen for sin innsats på herrelaget. Beste damespiller ble Daniella Silren. Toppskårer for herrene ble svenske John Nordin og for damene Daniella Silren. Beste målvakt ble den svenske herrekeeperen Erik og for damene danske Christina Buus.
2016-05-21 21.46.23
Steffen Berg Løkkebø viser stolt frem bestemannstrofeet.

På banketten ble også turneringens store organisator, Tom Herman Andersen hedret for sin store innsats i forbindelse med avviklingen av mesterskapet. Han hadde brukt mye tid og krefter på at alt skulle gå knirkefritt og at turneringen kunne gjennomføres. Med seg hadde han gode medhjelpere fra FIF`s styremedlemmer og sportslig utvalg/matrialforvalter. Mange av spillerne bidro også underveis. Vi takker alle for innsatsen og retter også en takk til familien Andersen for innsatsen på banketten.

Resultater Damer:
1 Norge
2 Danmark
3 Sverige

Resultater Herrer:
1. Norge
2. Finland
3. Sverige
4. Danmark
IMG_1633
Her er alle de nordiske deltakerne samlet for å minnes årets nordiske mesterskap.

For FIF Kjetil Kristiansen