Norsk storeslem i Nordisk håndball!

2018-05-27 22.36.35 Her er et lite knippe glade håndballspillere som tok gull i Nordisk.

Nordisk mesterskap i håndball, Helsingborg 25-26. mai 2018
Norge sendte avgårde en solid dame-og herretropp til Helsingborg. Anledningen var Nordisk mesterskap i håndball.
For å lykkes i Nordisk håndball er det viktig at de beste spillerne blir tatt ut og at de vil prioritere tiden sin til dette.
Det er en ære å spille med flagget på brystet og dette viste de norske spillerne at det gjaldt i dette mesterskapet også.
Begge lagene våre satte motstanderne fra Finland, Danmark og Sverige solid på plass og tok det edle gullet med seg hjem igjen til Norge.

God lagledelse for de norske troppene.
Vi lar oss imponere hvilken innsats som ligger bak denne bragden. De sportslig ansvarlige: Toril Pettersen, Trond Rønning, Line Sandik og Erik Holmer må ha gjort mye riktig da begge lagene nok en gang sto øverst på seierspallen.
2x lag-gull og atpåtil bestemannspriser i både dame-og herreklassen og beste keepere atpåtil er intet mindre enn en stor prestasjon.

Beste keepere ble Benedicte Raafor damene og Tor Erik Bergum for gutta.
Beste utespiller i dameklassen ble Unni k. Eliassen og for herrene var Trond Rønning best.

Rundt lagene var også Tom Herman Andersen, Asle Aase og Unn Høgli med til Helsingborg. Sistnevnte steppet inn som matrialforvalter på kort varsel. Hun fikk god hjelp av de andre lederne og spillere som kollektivt bidro til at ting gikk på skinner. Asle deltok sammen med Tom Herman på ledermøtet med de andre landene. Her ble mye god planlegging videre i årene som kommer gjort.

Vi i FIF er mektig stolte av de flinke spillerne som ga alt for Norge og vi sier nok en gang, tusen takk for innsatsen 🙂

2018-05-27 22.35.52 Her er gulljentene fra Helsingborg 25-26. mai 2018

2018-05-27 22.35.12 Gullgutta fra Helsingborg.