Stolpejakten 2020

Da har FIF styret gjennomgått alle innsendte mail og premiering er foretatt på styremøte. Gratulerer til alle vinnere og deltagere

FIF stolpejakt 2020 fra juni til oktober

FIF´s sin stolpejakt 2020

Etter at vi måtte avlyse håndball NM i april måned og vi alle slet med covid-19 siden mars ønsket FIF å utvide aktivitetstilbudet. Det endte med stolpejakten i perioden 1.juni til 1.oktober 2020 for alle medlemmer og ansatte. Det ble sendt ut en veiledning på hvordan man kunne delta og sende inn resultat sett ut fra egen innsats. Her har mange vært aktive og gode på jakten etter stolper. Ved bruk av app´n til stolpejakten og registering i FIF gruppen så fikk man en god oversikt antall deltagere. Vi endte opp med 41 medlemmer i FIF gruppen. Her sendte ikke alle personer inn månedlig og endelig oppdatering av jakten etter stolpen. Vi har nå gått igjennom all mail som har blitt sendt inn til FIF styret. Her hadde FIF skrevet i konkurranse teksten og god del punkter samt kriterier til premiering som var vanskelig for FIF styret og følge opp. Så her vil styret ta lærdom av dette til neste konkurranse som kommer i 2021.

Dermed har vi kommet frem til vinnere som blir premiert form av gavekort fra Visa. Delvinnere i stolpejakten 2020 blir premiert med 500 kr fra GoGift.no hvor man har rikelig av utvalg innen f.eks. sport og fritid hvis det skulle være ønskelig. 

Øystein Kleiv

Christian K Krüger

Dagmar Oustad

Tine Marie Vindheim

Charlotte Rolstad

Grete Emilie Vedøy

Lene-Katrin Rasmussen

Svein Bjarne Christensen

Martin Hem

Christer Arnesen

Målfrid Kallekleiv

Fredrik Hansen

Årets råeste mannlige på jakt etter stolper er Øystein Kleiv og på den kvinnlige siden så var det Tine Marie Vindheim som var råest på jakt. De vil begge få et gavekort fra GoGift på 1000kr.

Alle vinnere kan kontakte svein.bjarne.christensen@kriminalomsorg.no for å avtale informasjon med og til gavekortene. Vinnerne vil motta en e-post på deres jobbmail fra GoGift så sjekk opp dette. Ellers ta kontakt med FIF representant e-post ovenfor.

Med en jaktende hilsen fra FIF styret.