Håndball

Håndball NM 2018
Ullersmo inviterte til håndballturnering i storstua i Letohallen.
14 lag totalt, fordelt på 9 damelag og 5 herrelag deltok denne gangen.
Det ble spilt nærmere 50 kamper, fredag 6-7.april 2018.

Sportslig sett var det mye god håndball som ble vist over disse to dagene. De antatt beste lagene viste seg frem fra starten av og det var ingen stor overraskelse at det var Ravneberget mot Bergen i damefinalen, og Ila mot Indre Østfold i herrefinalen.

2018-04-07 14.24.422018-04-07 15.19.24

Finalene ble mest spennende i herrefinalen hvor det måtte ekstraomganger til.
Der viste Ila seg som det sterkeste laget og avgjorde kampen i sin favør med sifrene 23-22.
Damene fra Ravneberget vant 17-15. Turneringenes beste spiller kom likevel fra Bergen og heter Renate Igland.
Herrenes beste spiller var Michael Thon fra Indre Østfold.
Beste keepere var Unni Eliassen fra Halden fengsel og Tor Erik Bergum fra Indre Østfold.

2018-04-07 14.38.36
Indre Østfold ga Ila god motstand og viste frem gode angrep.

Det sosiale er også viktig i NM-sammenheng og Ullersmo inviterte til en fredagpizza etterfulgt av quiz. Maria Hågensen fixet spørsmålene sammen med Merete og Kjetil.

På bankettene på lørdag var det 120 påmeldte og premieutdelingen ved Leif og Kjetil gikk strålende. Alle vinnerne ble ropt opp og det ble servert mange flotte takketaler. Som stor bidragsyter under mesterskapet ble Indre Østfolds store sønn, Tom Herman Andersen gjort ære på. Han holdt en god tale hvor han blant annet oppfordret alle til deltagelse og være aktiv i idrettsarbeidet på arbeidsstedet.
2018-04-07 21.34.302018-04-07 21.31.05
Glade vinnere fra Ravneberget og Ila

2018-04-07 21.39.55
Tom Herman fikk en vinflaske for sin innsats under mesterskapet.
2018-04-13 17.11.22
Håndballspillerne og evig unge Jan og Toril fikk også en liten oppmerksomhet.

Resultater:
Damer-
1 Ravneberget
2 Bergen
3 Halden
4 Bredtveit/Oslo
5 Ila
6 Indre Østfold
7 Krus 2
8 Krus 1
9 Ullersmo

Herrer-

1 Ila
2 Indre Østfold
3 Krus
4 Oslo
5 Ullersmo

De beste håndballspillerne skal nå til Nordisk mesterskap i Helsingborg i siste helgen i mai. Vi stoler på at de biter godt fra seg mot våre Nordiske venner og vi kommer tilbake til en reportasje fra Sverige.

For FIF- Kjetil Kristiansen

Håndball NM 2016 i regi av Ullersmo BIL

Årets norgesmesterskap i håndball ble arrangert av Ullersmo fengsel. Åtte damelag og 6 herrelag møtte i Nannestadhallen fredag og lørdag 15-16. april 2016.
Det ble servert mye bra håndball fra de 14 deltakerlagene og alle skal ha skryt for at avviklingen av mesterskapet gikk på skinner.

Arrangørene viste også god håndtering av mesterskapet, Ullersmogjengen har etterhvert god rutine for dette.

Håndball som idrettsgren har vist en litt dalende deltakerkurve siden storhetstiden på 90 tallet men 150 spillere i hallen og 100 festkledde på banketten/premieutdeling viser at dette fortsatt er populært. Vinnere ble kåret og enkeltpersoner ble hedret. Spesielt ble håndballspilleren Jan Wangen trukket frem som den store håndballpersonligheten han er. Med over 120 a -landskamper og et håndballproffliv i Spania å se tilbake på, var det hyggelig å kunne hedre han for hans innsats.

Bestemannspriser ble også overrekt, og beste herrespiller i NM ble Kristian Agledal fra Krus. Beste damespiller ble Anette Beck fra Halden.
Beste damekeeper Ble Anette Holt fra Krus og beste herrekeeper ble Jan Olav Indbjør Ugelstad fra Krus.

I herrefinalen viste nok en gang Ila seg som det sterkeste laget og beseiret Krus
relativt greit.GOPR0156

I damefinalen ble det en jevn batalje mellom Ravneberget og Halden. Til syvende og sist viste Ravneberget seg sterkest.
GOPR0269

Resultater herreklassen:
Nr 1 og norgesmestere Ila
Nr 2 KRUS
Nr 3 Indre Østfold
Nr 4 Ullersmo
Nr 5 Oslo
Nr 6 KRUS 2

Resultater Dameklassen:
Nr 1 og Norgesmestere Ravneberget
Nr 2 Halden
Nr 3 KRUS 1
Nr 4 Ila
Nr 5 Ringerike
Nr 6 Ullersmo
Nr 7 Oslo
Nr 8 KRUS 2

For FIF og Ullersmoarrangør, Kjetil Kristiansen

Håndball NM 2015 i regi av Halden BIL

Totalt deltok 8 damelag og 5 herrelag i årets hånball NM.  NM arrangøren fikk mye skryt av både spillere og ledere som syntes at det ble gjennomført et godt mesterskap.

Etter to dager med mye god håndball sto Ila herrene og Halden damene igjen som vinnere i Kongstenhallen i Fredrikstad. Tapende finalemotstandere var Indre Østfold i herreklassen, og Bergen i dameklassen.I bronsjeduellen var det damene fra Ila og herrene fra Ullersmo som trakk det lengste strået. Deltagelse under årets mesterskap med totalt 13 lag må sies å være normalen, sammenlignet med de siste årene.

Et skår i gleden er at flere anstalter ikke greide å stille lag pga. at det ikke ble innvilget tjenestefri. FIF vil ta opp disse sakene med direktoratet.

FIF vil takke arrangøren for et flott mesterskap!  Nå gjenstår NM bankett med hyllest av alle deltakerne. Vi vil også ønske neste års arrangør Ullersmo lykke til.

For FIF Asle Aase og Kjetil Kristiansen

IMG_9487

Damefinalen mellom Bergen og Ila ble en spennende affære. Da det nærmet seg slutten av andre ekstraomgang trodde alle at kampen måtte avgjøres på straffer. På stillingen 20-20 fikk Halden sendt avgårde et relativt løst skudd bare 7 sekunder før sluttsignalet, uheldigvis for Bergen gikk skuddet via egen forsvarer og i mål bak en utspilt keeper. Halden kunne slippe løs jubelen med seier 21-20.

IMG_9491

Halden damene i seiersrus!

IMG_9482

Noen sentrale i NM staben!

IMG_9484

Pause i ekstraomgangene!

IMG_9493

Resultater NM 2015

IMG_9497

Ila gutta etter en komfortabel 17-10 seier over Indre Østfold og omeng. Det var aldri noen tvil om at Ila ville vinne finalen. Det må nevnes at innebandygrossisten Willy Fauskanger hadde både straffebom og scoring mot den tidligere norske landslagskeeperen Sindre Walstad.

IMG_9496

Håndball NM 2014 i regi av KRUS

Til tross for kun 10 påmeldte lag møtte nærmere 130 personer i Skedsmohallen for å spille håndball, heie på kolleger, dømme kamper, registrere mål og resultater samt selge blant annet vafler og kaffe i kiosken. Arrangøren kan opplyse om et sportslig og sosialt godt mesterskap som ble avsluttet med over 100 deltagere til bankett på NM-hotellet!

Det var påmeldt 5 lag i dameklassen og 5 lag i herreklassen. Alle spilte mot alle i begge klassene og de fire beste lagene i hver klasse spilte semifinaler, deretter bronsefinaler og finaler. I herrefinalen møtte Halden et ubeseiret Sarpsborg/ Iøf. Til tross for allerede fem spilte kamper på begge lag denne dagen, ble vi vitne til høyt tempo og mye fint spill. Lagene var jevngode i starten og Halden hadde et noe vassere angrepsspill med Thor Stian Grøndahl i spissen, men bakerst hos Sarpsborg/Iøf hadde «evigunge» Mats Fransson bestemt seg for å stenge buret, og vartet opp med uttalige redninger i høy klasse! Dette utnyttet Sarpsborg/Iøf på beste måte og vant til slutt 16 – 8, og fikk også vandrepokalen til odel og eie! 🙂 Herrenes bronsefinale ble et spennende oppgjør som endte med 12-11 seier til Ullersmo over vertslaget Krus.

I dameklassen møtte vertslaget Krus et ubeseiret Bergen. Damefinalen ble aldri spennende og Bergen hadde full kontroll fra start til slutt, og resultatet 33-12 vitner om klasseforskjell. Dermed tok vandrepokalen turen til vestlandet for første gang på lenge noe som er svært gledelig. 🙂 I damenes bronsefinale hadde fjorårets vinner Halden god kontroll på Mix Sør/øst og vant tilslutt 12-8.

Årets jury plukket ut følgende spillere til de individuelle premiene:

Beste herrespiller: Thor Stian Grøndahl, Halden
Beste damespiller: Renate Igeland, Bergen
Beste målvakt, herrer: Mats Fransson, Sarpsborg/Iøf
Beste målvakt, damer: Stine Fallet, Ullersmo

Plasseringer:

Damer: Herrer:
1. Bergen fengsel 1. Sarpsborg/Indre Østfold fengsel
2. Krus 2. Halden fengsel
3. Halden fengsel 3. Ullersmo fengsel
4. Mix Sør/øst 4. Krus
5. Ullersmo fengsel 5. Oslo fengsel


FIF og Krus idrettslag ønsker å takke alle i arrangementskomiteen, spillere og supportere for et godt sportslig og sosialt arrangement!

Håndball NM 2013 i regi av Oslo fengsel

Gratulerer med gull til Halden og Ila!!

Oslo fengsel B.I.L. gjennomførte et svært vellykket norgesmesterskap i håndball i Skedsmohallen 19.og 20.april. 44 kamper ble spilt og det hele ble avsluttet med to spennende finaler.

I dameklassen møttes mesterne fra 2011, Halden fengsel, og vertene Oslo fengsel til et nervepirrende oppgjør. Lagene fulgte hverandre tett og til pause var stillingen 7- 6 til Halden. I 2.omgang får vi se to jevngode lag som varter opp med svært godt spill. Halden er gode når strekspillet sitter, og Oslo henger godt med anført av nr. 14 Renate Igeland og nr. 20 Benedicte Raa.

Halden tar time-out når det er 4 minutter igjen av kampen, med ett-måls ledelse og med en spiller i undertall. Denne pausen brukte de tydeligvis godt for like etterpå scorer de, fortsatt i undertall, og øker forspranget ved spiller nr. 6, Anette Beck, som forøvrig scoret flest mål i finalen. Oslo nekter å gi seg og tar innpå Halden igjen med scoring av Renate Igeland. Minuttene går svært sakte og det skjer mye på kort tid. Det blir idømt flere straffer, utvisning til hvert av lagene og det er tydelig et tøft, men fair oppgjør.

Med 2 minutter igjen av finalen bestemmer en meget god Halden-keeper, Linda Standerholen, seg for at nok er nok. Hun varter opp med flere klasseredninger som ville satt Cecilie Leganger i skyggen. Dette utnytter Halden til det fulle og øker ledelsen ytterligere og vinner til slutt 16-12 mot Oslo.

Det er flere utespillere som utmerker seg hos begge lag, men begge målvaktene må nevnes. Hos Oslo debuterer Marie Hof Petersen som keeper og hun spilte seg virkelig opp i løpet av helga. I første omgang er det hun som holder vertene inne i kampen. Linda Standerholens målvaktprestasjoner gjennom hele mesterskapet ga henne ikke ufortjent tittelen «Beste kvinnelige målvakt». Beste kvinnelige utespiller ble Benedicte Raa hos Oslo.

Etter damefinalen gjorde Ila og Halden seg klare for herrefinalen.Tidligere på dagen hadde Ila såvidt slått Halden med ett fattig mål, og vi ante et spennende oppgjør i vente. Kampen åpnet i et forrykende tempo og Ila tok ledelsen ved nr. 9 Trond Rønning. Halden utlignet like etterpå og lagene fulgte hverandre frem til 6-6. Halden får en utvisning på spiller nr.6 Ørjan Fallmo, og Ila scorer på det påfølgende straffekastet. Heretter utnytter Ila overtallsspillet godt og sørger for at målvakt Sindre Walstad har nok å gjøre i Halden-buret. Ila går til pause med 11-7 ledelse.
2.omgangen blir aldri spennende og Ila har full kontroll på kampen. Trioen Erik Holmer, Kenneth Henriksen og Trond Rønning scorer alle 5 mål hver, og er dermed svært delaktig i at Ila tar gullet hjem til Bærum.

Mesterskapets «Beste målvakt» ble Sindre Walstad hos Halden, og «Beste mannlige utespiller» ble Kenneth Henriksen hos Ila.

Kampoppsett og program til NM i håndball 2013

Kampoppsettet er endret og oppdatert torsdag 18.04.13. Sjekk link for ny utskrift.
Oslo fengsel BIL er verter for årets NM og det er 13 påmeldte lag.
Kampene spilles i Skedsmohallen 19 og 20.april.

NYTT kampoppsett

Program

 

Håndball NM 2012 i regi av Ullersmo fengsel B.I.L.

Statusrapport og resultater, Nannestadhallen

KRUS damer og Sarpsborg/Trøgstad herrer ble velfortjente gullvinnere!

DSC01533.JPG
Ullersmo fengsels B.I.L var vertskap for årets store begivenhet for etatens håndballspillere.
Det ble til slutt 14 påmeldte lag med 8 damelag og 6 herrelag. Dette er en klar forbedring fra fjoråret hvor det var 9 lag.
Innldningsvis var det ikke de helt store overraskelsene. På herresiden klarte ikke fjorårets finalist Halden å komme seg til semifinalen. Krus 1 og Ullersmo  ble for sterke. I semifinalen ble oppgjøret mellom Ullersmo og Oslo en jevn affære. Til alles store overraskelse maktet Oslo med en frisk Dag Lütke å slå ut Ullersmo med ett mål(15-14). Det var ikke mange som levnet Oslo en mulighet til å spille om gullet. I den andre semien viste de gamle ringrevene Pål Cramer og Tom H Andersen at de gamle er eldst. De store favorittene KRUS 1 ble slått ettertrykkelig med 7 mål.(11-4) og Andersen leverte keeperspill av høy klasse.

Semifinalene på damesiden ble spilt mellom fjorårets gullvinner Halden og Ringerike samt KRUS 1 mot KRUS 2.
Halden og Ringerike fulgte hverandre tett hele veien og 10 sekunder før full tid utlignet Halden til 18-18. I ekstraomgangene tok Halden ledelsen med 3-1 men Ringerikejentene klarte å snu det til sin fordel og vant 4-3.

I kampen mellom KRUS jentene viste førstelaget ingen nåde og vant hele 22-3.

Bronsefinalen på damesiden ble aldri noen jevn affære. Til det var haldenjentene for suverene. KRUS jentene ble slått med store sifre, men du verden så godt humør de jentene har vist hele veien.

Bronsefinalen for herrene mellom Ullersmo og KRUS 1 ble en mye jevnere affære. To revanjelystne lag, men Ullersmo maktet aldri å kneble de unge studentene.

Damefinalen ble et oppgjør mellom KRUS 1 og Ringerike. KRUS 1 hadde en 5-0 ledelse etter 11 minutter og Ringerike klarte aldri å reise seg etter den karamellen. Etter 16 minutter var ledelsen på 9-1. Pauseresultatet var 12-2. Etter 5 spilte minutter i andre omgang var ledelsen 13-5. Sluttresultatet ble 19-8!
Strekspiller Marte Markås Melingen og Benedicte Raa stod for brorparten av målene. Mdtbacken Renate Igeland styrte spillet godt og keeper Patricia Karlsen viste solid keeperspill i hele finalen. KRUS 1 hadde et meget godt og jevnt besatt mannskap.

Ringerikes keeper Maj Lill Johansen stod en meget solid kamp for Ringerike jentene og viste keeperspill av meget høy klasse.

Herrefinalen ble spilt mellom Sarpsborg/Trøgstad og Oslo. Sarp/Trøgstad hadde en 3 måls ledelse etter 14 minutter. Andersen i S/T målet fortsatte sitt gode keeperspill.
Pauseresultatet var 11-7 til Sarp/Trøgstad. Ledelsen var økt til 14-9 etter 6 minutter av andre omg og sluttresultatet ble 23-14!
Pål Cramer, Christer Arnesen og Tom H Andersen var meget sentrale i seieren, men hele laget gjorde en kjempekamp.

Ullersmo viser nok en gang at de er rutinerte på arrangementsfronten. Med leder Tom Roar Berntsen og de andre hardtarbeidende medhjelperne har mesterkapet blitt gjennomført på en utmerket måte.

Årets NM er også grunnlag for uttak til nordisk mesterskap som avholdes i Finland midt i mai. Sportslig utvalg har mange gode kandidater å velhe mellom og alle navnene vil bli publisert på hjemmesiden når dette er klart.

Resultatliste damer
1. KRUS 1
2. Ringerike
3. Halden 1
4. KRUS 2
5. Ila/Vefil
6. Ullersmo
7. Halden 2
8. Hustad

Resultatliste herrer:
1. Sarpsborg/Trøgstad
2. Oslo
3. KRUS 1
4. Ullersmo
5. KRUS 2
6. Halden
Arrangøren hadde en jury som kåret de beste spillerne og offentliggjorde All-star teamene på banketten.

Herrer: Erik Abusdal, Erik Holmer, Morten Sigvartsen, Mattis Hagen, Andre Henriksen, Thor Stian Grøndahl og Christer Arnesen

Damer: Anette Beck, Benedicte Raa, Kine Sigby, May Lill Johansen, Marthe Markås, Renate Igland og Maria Bøthun

Beste herrespiller: Erik Holmer

Beste damespiller: Marte Markås
Trykk her for lagbilder herrer og trykk her for lagbilder damer.

 

NM i håndball i Bergen 13.-14. mai 2011

Håndball NM i Bergen ble en parademarsj for Halden damene som gjorde rent bord selv om finalen ble en relativt jevn affære.
Midtveis i omgangen var stillingen 6-6. Halden tok på nytt grep i kampen og scoret 3 mål i løpet av 2 minutter. Østlandsjentene slet med å komme gjennom et kompakt Haldens forsvar. Østlandsdamene var imidlertid bra på kontringer.
Pauseresultat: 11-7 til Halden.
Andre omgangen ble like jevn som første. Østlandsjentene ga Halden god kamp men klarte aldri å utligne forspranget.
Sluttresultat: 17-14 til Halden.

Gutta fra Sarpsborg/Trøgstad hindret Halden i å vinne dobbelt gull. Det var en severdig finale med stort engasjement fra begge lag. Gutta fra Sarp/Trøgstad koblet et tidlig grep og dette holdt helt inn.
Sluttresultatet ble 17-11.
Gutta fra Halden gjennomførte også et godt NM og er nok svært godt fornøyd med sølv.

Se alle reultatene fra kampene

 

Håndball NM 2010 Halden og Ullersmo tok håndballgull

Det var Halden som vant dameklassen og Ullersmo som vant herreklassen under NM i håndball for ansatte i kriminalomsorgen som ble arrangert 20. – 21. mars 2010.

Det ble en jevn herrefinale, hvor hjemmehåpet Vefil, til slutt måtte se seg slått med 14-15 av Ullersmo. I bronsefinalen vantSarpsborg 10 – 5 mot Ila. I damfinalen tok Halden en klar seier mot Vefil med sifrene 15-6. Ila gikk seirende ut av damenes bronsefinale mot Ullersmo med resultatet 15 – 10.

Damer
1 Halden
2 Vefil
3 Ila
4 Ullersmo
5 Arupsgate
6 Bastøy
7 Krus
8 Oslo

Halden_lille_576
Halden tar opp arven etter Østfold, som har mange NM-gull på samvittigheten.
Bak fra v. Line Myhre, Line Pedersen, Wibeke Andersen, Lene Nilsen, Silje Eriksen og Line Andersen.
Andre rekke fra v. Mariell Møller og Stine Rosten. Foran Anette Bech.

Ullersmo_lille
Ullersmo tok nok et NM-gull.

Herrer
1 Ullersmo
2 Vefil
3 Sarpsborg
4 Ila
5 Sem/Oslo
6 Krus

NM i Nannestad

NM i håndball for ansatte i kriminalomsorgen ble arrangert av Ullersmo. Kampene gikk i Nannestadhallen 24. – 25. april 2009.

Gull til Bergen og Ila/Ringerike i 2008

Damelaget fra Bergen vant til slutt 18 -11 over Ila, som var ubeseiret før de tapte finalen. Det var Ila som ledet på stillingen 8 – 7 til pause. Bergen utnyttet en tominutters utvisning til Ila etter pause. De skåret tre mål i denne perioden, og det klarte Ila aldri å ta igjen. Venstrehendte Renate Løvlie fra Bergen, spilte en meget god kamp. Hun satte inn alle lagets tre straffer, og viste og frem sin gode skuddarm fra høyreback-posisjon. Målvakten til Bergen disket opp med mange gode redninger, og til slutt løp Bergen fra Ila-damene.

Handball_nm_08 068.JPG

Renate Løvlie (bildet), som spilte for Bergen, ble kåret til
turneringens beste damespiller. (Foto:Kirsti H. Hansen Demèny)

Østfold-damene vant bronsefinalen mot Trondhiem. Østfold ble slått ut av Ila i semifinalen, med sifrene 11-8, mens den andre semifinalen ble mer spennende. Der ga Trondheim Bergen kamp til streken, men måtte se seg slått med sifrene 6-7.

I herrefinalen var det laget fra Ila/Ringerike som stakk av med seieren. Sarpsborg ledet 7 -6 til pause, men etter hvilen var det Ila/Ringerike som viste seg å være best. Ila/Ringerike vant til slutt 14 – 10. Det ble en målfattigkamp. Begge lagene hadde gode målvakter. Uten mange fine redninger fra Roy Kristensen i Sarpsborg-målet ville tapet blitt større. – Vi tapte mot et bedre lag, sa den rutinerte sarpsborgspilleren Tom Herman Andersen, til Fifnytt.no etter kampen.

På laget til Ila /Ringerike var det en solid laginnsats som lå til grunn for gullet. I tillegg til godt målvaktspill også i den enden av banen, er det fristende å nevne Pål Kramer, tidligere Sandefjord og Haslumspiller, som nå er aspirant på Ila. Vi trekker og frem Trond Rønning fra Ila, tidligere Heimdal- og DHK-spiller, som har spilt godt hele mesterskapet. I finalen måtte han ut etter å ha slått en finger ut av ledd. Henning Fossli, som er aspirant på Ringerike og spiller for tredjedivisjonslaget Vestfossen, utmerket seg også.

Trond Rønning slo fingeren ut av ledd under finalen, men det ble gull likevel.

Trond Rønning håper på å få fingeren på plass til det nordiske
mesterskapet i håndball. (Foto: Kirsti H. Hansen Demèny)

Sarpsborg slo ut Ullersmo i semifinalen. Disse to lagene har møtt hverandre tidligere i mange finaler. Denne gangen var det Sarpsborg som vant kampen og dermed retten til å spille finale. Ila/Ringerike slo Krus 17 – 8 i sin semifinale. Da Krus og Ullersmo møttes i bronsefinalen vant Krus 15 – 14.

Kenneth Henriksen fra Tromsø, ble kåret til turneringens beste herrespiller. Han ble også tatt ut i troppen som skal representere Norge under det nordiske mesterskapet.

Til sammen har åtte herrelag og ti damelag kjempet om heder og ære. Nå er det et år til neste gang. Da er det Ullersmo som som arrangerer NM.

Under Bildegallerier i venstremenyen kan du se flere bilder fra NM. Har du bilder fra NM du vil vi skal legge ut kan du maile dem til kirsti@fifnytt.no Husk å skrive hvem som har tatt bildene. Kanskje legger vi ut bildet du sender inn.

Tekst og foto: Kirsti H. Hansen Demèny

2007

NM mesterne i håndball 2007 er fra KRUS og Ullersmo
NM ble avviklet i Kristiansand og arrangøren gjennomførte et flott mesterskap.Det var 16 deltagende lag som spilte sine kamper i Gimlehallen.  Det var to flotte finale som ble avviklet i Kristiansand søndag 29.mai. I damefinalen møttes KRUS og Østfold. Det var en jevn finale og lagene fulgte hverandre lenge. Imidlertid ble KRUS for sterke og vant til slutt 16-12.Det skal sies at begge lagene hadde gode keepere som hadde svært avgjørende redninger. På herresiden var det tildels dramatisk og utfallet var helt uvisst frem til det gjenstod 5 minutter av kampen. Sarpsborg var det førende laget og hadde hele tiden en ledelse på Ullersmo. Ullersmo sin keeper hadde endel avgjørende redninger som holdt Ullersmo inne i kampen. Sarpsborg kunne gått til pause med en 3 måls ledelse,men en kjempekontring og scoring i siste sekund hindret dette. Ullersmo klarte å holde hodet kaldt i de avgjørende fasene av kampen, og vant tilslutt 18-16.

 

2006
Østfold og KRUS vant
Damelaget til Østfold og herrelaget til KRUS vant NM i håndball for ansatte i kriminalomsorgen som ble arrangert i Bergen i helgen.

Østfold og KRUS vant NM

Herrene fra KRUS og damene fra Østfold vant årets håndball-NM for ansatte, som ble arrangert i Bergen i helgen. Ida Carin Dahl aspirant i Trondheim fengsel, og Kenneth Henriksen, Tromsø fengsel ble kåret til turneringens beste spillere.

KRUS som var et lag med både ansatte og aspiranter slo Sarpsborg 16 – 12 i herrefinalen etter at det stod 7 -7 til pause. Damene fra Østfold slo Oslo 23 – 11. Pauseresultatet i denne kampen var 13-4.

 

Damer Herrer
1. Østfold 1. KRUS
2.Oslo 2. Sarpsborg
3. KRUS 3. Trondheim
4. Bergen 4. Ila
5. Ullersmo 5. Oslo
6. Skien 6. Ringerike
7. Ringerike 7. Bergen
8. Trondheim

Se bilder fra NM!

2005
Gull til Ringerike og KRUS 1
Ringerikes damer og herrene på KRUS 1 ble i går Norgesmestere i håndball for ansatte i Kriminalomsorgen. KRUS slo Ullersmo 22-14 i finalen. Ringerike vant 12 – 10 mot Bastøy/VEFIL/Ila i damefinalen. Marianne Bakken fra Ringerike og Trond Rønning fra KRUS 1 ble kåret til turneringens beste spillere. Se hvilken plass din arbeidsplass kom på.

2004
Ila/Vestfold og Sarpsborg tok gull
Herrelaget til Sarpsborg slo aspirantene fra KRUS 10 – 9 i finalen. I damefinalen var det Ila/Vestfold som vant 12-9 over Østfold-damene etter en ekstraomgang. Dette er status etter helgas norgesmesterskap i håndball for ansatte i kriminalomsorgen som gikk i Trondheim i helga. Les mer.